Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

SubsidieStipe

Duurzame Subsidie Regelingen

Meest gangbare subsidieregelingen voor Particulier en Ondernemer:

Met de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) kunt u een tegemoetkoming krijgen voor de aanschaf van zonneboilers en warmtepompen in bestaande woningen. De regeling is voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers.


Bent u woningeigenaar en heeft u vanaf 15 augustus voor uw woning minimaal 2 energiebesparende isolatiemaatregelen laten uitvoeren? Vraag dan de Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) voor eigenaar én bewoner aan. Dit doet u bij de Rijksdienst voor Ondernemen​d Nederland (RVO.nl). Vanaf 1 januari 2021 gaat deze subsidie over in de regeling ISDE.


  • BTW op zonnepanelen terug vragen.

 Als Als particulier zonnepanelen koopt, kun je de btw op aanschaf en installatie terugvragen van de Belastingdienst. Bij een standaardpakket van 10 zonnepanelen (2.600 wattpiek) voor 4.600 euro levert dit 800 euro op: 21 procent van jouw investering.

  • Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+)

Bedrijven en (non-profit) instellingen die hernieuwbare energie (gaan) produceren, kunnen gebruik maken van de subsidieregeling SDE+.

De subsidieregeling is bedoeld voor hernieuwbare energietechnieken en is onderverdeeld in de categorieën Biomassa, Geothermie, Water, Wind (land, meer en dijk) en Zon.

Klik op de link voor het bekijken van de video van het RVO met voorlichting over de SDE. https://www.rvo.nl/actueel/videos/voorlichtingsfilm-sde

  • EIA en KIA

Als ondernemer kunt u fiscaal voordeel behalen in het investeren in energiezuinige technieken en duurzame energie. Met de regeling Energie-investeringsaftrek (EIA). EIA levert u gemiddeld 11 % voordeel op. 

Bovenstaand de meest gangbare duurzame subsidie regelingen.  Voor vragen en verdere informatie kunt u contact opnemen 

0